S-au modificat condițiile de admitere în școlile MAI

În anexa nr. 1 a Ordinului MAI nr. 82 din 04.07.2019 de modificare a Ordinului 140/2016 a fost introdus noul traseu practic-aplicativ pe care trebuie să-l parcurgă toți candidații la admiterea în unitățile de învățământ ale MAI, precum și candidații recrutați în vederea ocupării prin concurs a posturilor vacante.

Traseul conține o notă de dificultate  ridicată față de cel precedent, fapt ce va duce la o mai mare rigurozitate privind admiterea în școlile MAI.

CITEȘTE AICI Anexa cu noul traseu aplicativ

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: S-au modificat condițiile de admitere în școlile MAI

Distribuie

9 răspunsuri

 1. “Minte multă nu se cere, să fii prost, să ai putere!”
  Ne intoarcem spre vremea militienilor!
  Mai marii ganditori din MAI/DGMRU au fost testați după asemenea criterii sau au absolvit o instituție de învățământ a MAI???
  Oare așa i prin țările civilizate?
  Dacă da, jos pălăria!

  1. Se pare ca unii ar fi vrut sa dea proba la mancat shaorma si se simt nedreptățiți cu o proba sportiva care sincer e bine venita parerea mea ca prea au intrat toti “sportivii”. Ne trebuie clar si pregatire teoretică, ceva cultura generala s.a.m.d, dar totusi n-o sa fuga hoții după hoți.

 2. @Giii Pana nu lucrezi in strada sa te convingi ca e o chestiune vitala pregatirea fizica pana atunci mai bine taci.

 3. Din start sunt discriminate fetele care au 40 de kg, spre exemplu. Eu am 53 de kg si e lesne de inteles ca nu sunt furnica sa car o data si jumatate greutatea mea. Era firesc si normal sa se faca departajare intre baieti si fete… Ce conteaza, muschi sa fie, ca de asta avem nevoie!

  1. De ce sa fie departajate? Banii sunt aceeași, asa ca și munca trebuie sa fie la fel.
   P.S. Nu mai sunt locuri pentru fete în birouri, sunt pline birourile. Locuri sunt doar în strada.

 4. Giii, din câte văd se încearcă ridicarea standardelor fizice pentru toți, lucru bun zic eu după ultimele sesiuni de admitere…
  Munca de poliție adevărată, adică cea din teren presupune forță fizică și prestanta în aceeași măsură cu mintea, ca degeaba ești deștept dacă îți mai trebuie 2 colegi sa te apere!

 5. ,, Mușchii mei minte nu are”. Pe principiul acesta se intra acum în MAI? O sa ma amendeze vecinul meu care merge cu oile pe câmp și care nu are prea multa carte, nu?
  Mai bine mai adăugați o materie, în loc sa schimbati probele sportive. Sa nu uitam de fata din Constanța, care era sportiva și a murit alergând, se pregătea pentru Academie, sa nu uitam de persoanele care se antrenează din greu și au rupturi de ligamente, dureri, etc. Au intrat pe sistemul cantitativ, iar acum, când trebuia sa fie și calitate, va fi tocmai invers.

 6. Nu, în țările civilizate proba sportivă e mult mai grea, nu există termen de comparatie. Proba noastră sportivă e un joc de copii pentru cei din afara, ca un fel de ,,șotron”. Iar ca polițist trebuia sa ai o condiție fizică exemplară. Nu vii cu burta ieșită din cămașa sau cu vreo minioana de 1.50m. In spania si italia nu există polițist mai mic de 1.75m. Zic asta fiindca eu am 1.78m si n-am văzut vreunul mai scund decat mine. Eu zic sa va gânditi mai bine si sa-i lăsați pe filozofi să-și scrie cărțile.

 7. Greșit!
  Acest traseu nu poate fi făcut dacă nu ai minte, ci doar mușchi. Este astfel conceput să fie parcurs cu brio de către persoanele care au o înălțime peste o anumita limita minimă și o vârstă maximă în jur de 35-40 ani.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută