A fost constituită Filiala Mureș a Sindicatului EUROPOL

Vineri, 21.04.2017, în sala de ședință a IPJ Mureș, a avut loc ședința de constituire a Filialei Mureș a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.Am fost plăcut surprinși să vedem că în sală nu au fost prezenți doar membrii Sindicatului EUROPOL ci și polițiști care nu făceau parte din organizație, dar care au vrut să asiste la discuțiile pe teme de salarizare, teme profesionale sau alte subiecte. Acesta este un semn că polițiștii nu se mai mulțumesc cu „gogoșile” pe care le serveau sindicatele până în prezent ci vor să fie reprezentanți de profesioniști și de lideri care cunosc foarte bine sistemul.

De asemenea, s-a evidențiat dorința de a contribui în activitatea sindicală deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență și care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

  1. Președinte – Emanuel SZAKACS
  2. Vicepreședinți -Marius BARBU, Daniel OLTEAN, Claudiu ZAHARIUC, Ferenc Miklos TOTH, Alin MOLDOVAN.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din IPJ Mureș care vor să susțină Filiala Mureș a Sindicatului EUROPOL se pot înscrie on-line la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: A fost constituită Filiala Mureș a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.