1858 de polițiști din promoție, de ce drepturi beneficiază ?

O nouă promoție de polițiști din cadrul școlilor de profil au depus jurământul în aceste zile,  1272 la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, 295 la Școala de Poliție ”Septimiu Mureșan”  Cluj-Napoca și 291 la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea. Având în vedere că în această perioadă sărbatorim 100 ani de la Marea Unire, a fost numită și ”Promoția Centenar”.

Colegii din cadrul organizației noastre au fost în aceste zile alături de tinerii absolvenți, venindu-le în sprijin cu o serie de informații legate de principalele drepturi de care vor beneficia începând cu prima zi de activitate.

Aria curiculară existentă nu cuprinde și aceste elemente care le sunt folositoare și indispensabile, aceasta ar trebui să fie adaptată nevoilor acestora, însă   sarcina e strict a  Ministerului Afacerilor Interne. Principalele drepturi de care vor beneficia polițiștii nou încadrați sunt: indemnizația de instalare, compensația de chirie, decontarea cheltuielilor de transport, decontarea concediului de odihnă, concediu de odihnă, concediu de studii, învoiri plătite.

Nu uitați că în primele zile de când ajungeți în unitățile în care ați fost încadrați să completați rapoartele pentru plata indemnizației de instalare, iar dacă cei care se ocupă de instruirea voastră în acele zile, nu vi le pun la dispoziție, să le solicitați voi. Au existat situații la promoțiile anterioare când cei care trebuiau să  ofere acele rapoarte polițiștilor, se făceau că plouă.

Nu uitați că pentru orice informație, nelămurire sau sugestie, vă stăm la dispoziție, puteți să ne scrieți în continuare pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com, fie direct pe pagina de facebook Sindicat Europol.

MODEL RAPORT INDEMNIZAȚIE INSTALARE

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: 1858 de polițiști din promoție, de ce drepturi beneficiază ?

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută