Sindicatul EUROPOL ajunge si la Imigrări

In afara de poliție și frontieră, începem să ne extindem și la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări. Platforma și conceptul Sidicatului EUROPOL sunt unice și mult mai ofertante în raport cu sistemul piramidal practicat de celelalte sindicate.

Colegii din cadrul IGI nu se mai regăsesc în sindicatele care doar mimează lupta sindicală și vor acțiune. Astfel pentru asta pe data  18 noiembrie 2017, începând cu ora 10:00, la sediul Direcției de Imigrări a Municipiului București, str. Nicolae Iorga nr. 23, București, va avea loc ședința de constituire a Filialei EUROPOL IGI.

Se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și maxim 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile inclusiv în ziua ședinței. De asemenea, vom dezbate ultimele noutăți cu privire la actele normative care se află în procedură de reglementare.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!
Pana la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Sindicatul EUROPOL: Sindicatul EUROPOL ajunge si la Imigrări