Se înființează Filala Sindicatului EUROPOL la IPJ Giurgiu

În data de 27.01.2017, începând cu ora 13:00, în Sala de videoconferințe a IPJ Giurgiu, sunt invitați toți polițiștii din IPJ Giurgiu care doresc să facă parte din noul proiect sindical.

În prima parte a ședinței, vor fi alese organele de conducere ale Filialei Sindicatului EUROPOL, respectiv președintele și vicepreședinții, iar în partea a doua, începând cu ora 14:00, se va alatură și conducerea IPJ Giurgiu, care confirmat prezența.

Apreciem deschiderea manifestată de conducerea inspectoratului și considerăm că este necesar ca polițiștii să discute liber pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. În acest sens, rugăm polițiștii să participe în număr cât mai mare pentru a putea dezbate și acoperi o aria cât mai largă a problematicii cu care se confruntă.

La întâlnire va participa și președintele Sindicatului EUROPOL, agentul șef adjunct de poliție Cosmin Andreica. Pentru orice alte informații sau propuneri, nu ezitați să ne contactați.

Pana la data întâlnirii va puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Sindicatul EUROPOL: Se înființează Filala Sindicatului EUROPOL la IPJ Giurgiu