Polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Cluj au Filiala EUROPOL

Miercuri, 21 martie, in Sala de Conferinte a Aeroportului International “Avram Iancu” din Cluj, a avut loc ședința de constituire a Filialei Sindicatului EUROPOL a Politiei de Frontiera Aeroport Cluj.

La ședinta a participat și scms. Done Liviu, seful Sectorului Politiei de Frontiera Aeroport Cluj,  care a ținut sa fie prezent pentru lua la cunoștință în mod direct de problemele polițiștilor, dar și de obiectivele pe care le-a stabilit conducerea Filialei Sindicatului EUROPOL a Politiei de Frontiera Aeroport Cluj.

Ne-a fost alături și Ioan Cănărău – vicepreședintele Sindicatului EUROPOL, dar și vicepresedinti din cadrul filialelor Mures si Maramures. În urma procesului electiv desfășurat, conducerea Filialei Aeroport Cluj are următoarea formula:

– Președinte: Timariu Iuliu Marius

–Vicepresedinti: Marasescu Ramona, Fitigau Anuta si Donciu Andreea.

Le dorim succes și ne punem speranța că își vor reprezenta membrii cu profesionalism si incredere.

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Cluj au Filiala EUROPOL

Un răspuns

1. Revin cu rugamintea de a face o informare sau o declaratie de presa cu privire la comunicatul M.A.I din 24.03.2017. Opinia publica este manipulata si dezinformata cu privire la maririle salariale declarate de minister. Aratati ca in alte domenii au fost mariri substantiale ori s-au dublat salariile iar aproape toate categoriile socioprofesionale au primit mariri salariale in cursul anului 2017 intre 20-150%. Explicati faptul ca nu a fost o intamplare acest lucru si totul a fost premeditat. Daca cumva ati uitat va reamintesc ca incepand cu legea salarizarii neunitare si a aplicarii neunitare in care agentii de politie au coeficientii cei mai mici intre 1,44 si 1,65(dupa 20 de ani de serviciu) echivalentul un machior peruchier, recuziter cu 8 clase la cultura, sofer autosanitara sau infirmiera cu 8 clase, ambulantier coeficient 1,65 in sanatate, sau profesor, educator, invatator coeficienti de la 1,57 cu studii medii si necalificati(fara studii de specialitate), iar un subcomisar este echivalentul unui grefier su studii medii in justitie. Dupa acest lucru a urmat taierea pensiilor de serviciu cu aproximativ 30%. Am fost ultima categorie care am primit marirea salariala din 2017, cea mai mica de 10% si cel mai tarziu in luna octombrie. Dupa aceea a urmat inghetarea sporurilor si aplicarea acestora la salariile din luna iulie 2017, inghetarea normei de hrana, inghetarea normei de echipare si a chiriilor.. Dupa cum vedeti toate aceste lucruri dovedesc faptul ca am fost discriminati si nu a fost ceva intamplator, totul a fost premeditat. In acest timp ce vedem? Parlamentarilor li s-au dublat salariile si ridica in jur de 40.000 de lei lunar avand toate sporurile si drepturile salariale la nivelul anului 2018 in timp ce noi am primit asa zisele mariri insignifiante… Aratati opiniei publice minciunile si declaratiile acestui guvern pinochio.. si faptul ca ne compara cu niste necalificati.Aratati adevarul…..Aratati cum au impartit banii tarii dupa bunul plac….Nu ii putem lasa sa faca ce vor, ca nu au venit cu bani de acasa Dragnea, Olguta sau Carmen Dan. Aratati ca in ultimii ani au murit mai multi politisti in tara decat militari romani in teatrele de razboi… Aratati riscurile la care se expun zilnic politistii, jandarmii si pompierii pe aceste salarii calculate la nivelul anului 2009… In incheiere, va rog sa faceti o declaratie de presa sau o informare catre institutiile statului si presa pentru a arata adevarul. Sa stiti ca nu va costa nimic si nici nu aveti nimic de pierdut. Va multumesc!