Două dintre cele mai mari organizații sindicale europene ne cer sprijinul pentru participarea la un sondaj on-line care va sta la baza unui studiu despre așteptările pe care salariații le au în legătură cu viitorul muncii în anul 2030.

Rețeaua de Tineret a Sindicatului European al Serviciilor Publice (EPSU) împreună cu Comitetul pentru Tineret din cadrul Confederației Europene a Sindicatelor (ETUC) lansează un sondaj pentru toți cei sub 35 de ani prin care solicită tinerilor din Europa să își împărtășească gândurile/opiniile cu privire la viitorul implicării lor în societate dar și viitorul lor profesional. Sondajul este în limba română și este destinat oricărei persoane tinere sub 35 de ani.

Sondajul nu durează mai mult de câteva minute și are ca scop identificarea viziunilor și experiențelor tinerilor, care vor fi folosite în realizarea unui studiu viitor privind modul în care tinerii de astăzi își văd oportunitățile în societate și cum/unde își proiectează locul de muncă în anul 2030.

Vă reamintim că Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL este afiliat Federației PUBLISIND care la rândul ei este afiliată la cele mai importante organizații sindicale europene care reprezinte milioane de angajați din Uniunea Europeană.

COMPLETEAZĂ SONDAJUL AICI

Sondajul îl puteți accesa printr-un click pe link-ul de mai sus iar datele dumneavoastră sunt confidențiale lipsind orice mențiune cu privire la date cu caracter personal. Vă mulțumim pentru implicare!

Sindicatul EUROPOL: Organizațiile sindicale europene au nevoie de sprijinul nostru. Completați sondajul