Filiala Europol Garda de Coastă Constanța și-a ales conducerea

Astăzi, începând cu ora 13.00, în Sala Spaniolă a Gărzii de Coastă au avut loc alegeri pentru conducerea Filialei Garda de Coastă Constanța a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL .

Au fost aproape 2 ore de discuții  pe diferite probleme ce țin de pregătirea profesională, pe drepturi salariale,  dar și pe probleme pe care le întâmpină polițiștii de frontieră în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

S-a evidențiat dorința de a contribui în activitatea sindicală  a polițiștilor  cu experiență  care  vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

1.   Președinte – Petcu Louisa Mihaela

2.   Vicepreședinți – Socaci Nicolae și Radu Costel

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, colegii din cadrul Gărzii de Coastă, care vor să susțină filiala, se pot înscrie on-line la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/ sau direct la reprezentantii filialei.

Sindicatul EUROPOL: Filiala Europol Garda de Coastă Constanța și-a ales conducerea