Avem o noua Filiala a Sindicatului EUROPOL la IPJ Giurgiu

Vineri, 27 ianuarie, între orele 13:00-15:00, la sediul IPJ Giurgiu, a avut loc ședința de constituire a Filialei Sindicatului Europol.

La ședintă au participat politiști din cadrul structurilor de ordine publica din mediul urban dar și din mediul rural, ocazie cu care au fost dezbătute problemele profesionale dar și obiectivele de viitor ale Sindicatului Europol pentru anul 2017.
În urma desfășurării procesului electiv, Filiala Giurgiu are următoarea componență:
-Președinte: Dan Saltelechi.
-Vicepreședinți: Nemțescu Ana Maria Cristina, Ștefan-Cosmin Anița, Mihai Dan Florea.
Deși, conducerea IPJ Giurgiu a confirmat prezența la această ședință, iar polițiștii erau nerăbdători să primească răspunsuri din partea dumnealor, se pare că din momentul în care a început activitatea și până la terminarea ei, nu era picior de șef prin inspectorat. Anticipăm că intervalul orar s-a încrucișat cu programul de pregătire fizică a conducerii inspectoratului și de aceea nu au mai putut să ne onoreze prezența. Totuși, să nu își facă griji pentru că în zilele următoare vor primi adrese cu problemele pe care le-am pregătit să le dezbatem în prezența dumnealor.
Urăm succes echipei ce va coordona Filiala Sindicatului Europol Giurgiu, și vă așteptăm să vă alăturați în număr cât mai mare proiectului nostru, unul de viitor.

Sindicatul EUROPOL: Avem o noua Filiala a Sindicatului EUROPOL la IPJ Giurgiu