3694 de posturi scoase la concurs de Ministerul Afacerilor Interne

În Ședința de Guvern de astăzi a fost aprobat Memorandumul prin care Ministerul Afacerilor Interne va scoate la concurs pentru încadrare din sursă externă 3.694 de posturi. Posturile vor fi ocupate prin examene organizate în mod etapizat.

Scoaterea la concurs a acestor posturi este una dintre măsurile care fac parte din pachetul menit să reducă deficitul de personal din zona de ordine publică dar și la serviciile de eliberare a pașapoartelor și serviciile de înmatriculări și permise de conducere.

Persoanele încadrate din sursă externă vor acoperi și zonele de specialiști pentru care instituțiile de învățământ din MAI nu au specializări în programa de școlarizare și de care instituția are nevoie pentru buna funcționare.

Calendarul organizării examenelor, tematica, bibliografia și toate celelalte detalii legate de examene vor fi făcute publice din timp de fiecare structură (IGPR, IGSU, IGPF, IGJR etc.) care se va ocupa de organizarea concursurilor.

Sursa: https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/photos/a.439151032821960.92805.438338142903249/1652604831476568/?type=3&theater

 

Sindicatul EUROPOL: 3694 de posturi scoase la concurs de Ministerul Afacerilor Interne

Distribuie

5 răspunsuri

  1. Locuri pentru reincadrare in activitate?Nimic?Iar am fost uitati?De ce sa reincadram oameni deja pregatiti ,ce rost are,la numar sa fie!!!!

  2. Asta este problema, cei care au fost dati afara din sistem cunosc meseria si in consecinta nu este nevoie de ei. Ministerul nu are nevoie de profesionisti ci are nevoie de oameni pe care sa-i stapaneasca asa cum vor ei. Cei dati afara din sistem sunt neaveniti pentru ca ei cunosc ambele fete ale medaliei.

  3. De ce să nu cheltuie bani și timp pentru pregătirea celor care trebuie să ia totul de la zero? De ce să ne recheme în activitate pe noi care avem niște ani buni de lucru pe teren? Ce rost are…?

  4. Abramburicilor ! Numai asta ați făcut cu ocolișurile pe care le tot născociți. Încadrări directe și treceri in corpul ofițerilor. Aveți curaj și desființați Academia, iar apoi și școlile de poliție ! Cui folosesc?

  5. Cei care am lucrat si stim ce avem de facut nu va mai intereseaza ? Sa nu ne mai aducem aminte ca am fost dati afara ca niste gunoaie si cei cu probleme de tot felul au ramas.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută